Forza Horizon 2's Kinect features afsløret

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 3. juli 2014 - kl. 18:04
Del denne artikel:
2 0

Playground Games har i et interview løftet lidt af sløret for, hvilke Kinect features vi vil kunne finde i Forza Horizon 2.

For det første, vil Forza Horizon 2 på Xbox 360 og Xbox One, være to forskellige spil, som kører på to forskellige spilmotorer og de er udviklet af to forskellige spilstudier. Xbox 360 versionen kører på Forza Horizon spilmotoren og er udviklet af engelske Sumo Digital mens Xbox One versionen kører på Forza Motorsport 5 spilmotoren og er udviklet af Playground Games.

Forza Horizon 2 vil indeholde en Kinect feature kaldet ANNA. ANNA fungerer som GPS og som personlig assistent til spilleren. Hun kommer med forslag til hvad man skal lave i spillet, siger til når ens venner kommer online og giver dig en opdatering på hvor langt man har nået, når man vender tilbage til spillet. Vi ved ikke helt, hvordan Kinect og ANNA spiller sammen, men der er formentlig noget stemmestyring indblandet. Vi ved heller ikke, om disse ANNA features også vil være tilgængelig i Xbox 360 versionen eller om det kun er i Xbox One versionen.

Forza Horizon 2 udkommer til Xbox 360 og Xbox One den 30. september.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.