Forza Horizon 2 er annonceret

Skrevet af: Morten Skou - 2. juni 2014 - kl. 18:57
Del denne artikel:
7 0

Microsoft og Playground games har i dag annonceret efterfølgeren til Forza Horizon. Spillet er under udvikling til både Xbox One og Xbox 360.

Der er stadig en uge til E3, men annonceringerne er stille og roligt begyndt at dukke op, for kort tid siden var det Halo 5 vi fik set mere til og nu er det altså en efterfølger til endnu et meget populært spil.

I forhold til bilsimulatoren, Forza Motorsport, hvor man kører rundt i flotte superbiler på en lang række lukkede baner, så tager Forza Horizon-serien os med ud i en mere åben verden. Det hele er dog bygget på samme bagvedliggende "motor" som spiludvikleren Turn 10 har udviklet til Forza-spillene.

Allerede når man fik gennemført det første Forza Horizon, så blev man teaset lidt med at der nok ville være mere på vej i samme serie og det har vi altså fået endelig bekræftelse på i dag. Det som måske kan virke overraskende for nogle af os, er at spillet er under udvikling til både Xbox One og Xbox 360.

Det skal dog tilføjes, at Forza Horizon 2 til Xbox One, bliver udviklet af Playground Games og er bygget på motoren som er blevet anvendt til Forza Motorsport 5 til Xbox One. Xbox 360 udgaven er bygget på samme motor som det første Forza Horizon og bliver udviklet af Sumo Digital.Forza Horizon 2 udkommer engang til efteråret, både til Xbox One og Xbox 360. Vi får helt sikkert lov til at se mere til spillet den kommende tid, ikke mindst under årets E3 messe i Los Angeles.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.