Fodboldkrigen er fløjtet i gang

Skrevet af: Mikkel Vinther (vinterbird) - 25. oktober 2006 - kl. 15:59
Del denne artikel:
48 0

Coolshop kunne i dag meddele at FIFA 07 og konkurrenten PES6 bliver afsendt i stor stil fra deres lager. Dermed er den årlige fodboldkrig skudt i gang.

Coolshop kunne i dag meddele at FIFA 07 og konkurrenten PES6 bliver afsendt i stor stil fra deres lager. Dermed er den årlige fodboldkrig skudt i gang.

Den årlige kamp mellem Konamis Pro Evolution Soccer serie, og EA’s succesrige FIFA serie bliver skudt i gang i morgen, når danske gamere modtager FIFA 07 eller PES6 med posten.

Med PES6 markerer Konami deres første skridt ind i næste generations fodbold, med en stor online del og forbedret gameplay på alle leder og kanter.

Electronic Arts har heller ikke slappet af det sidste års tid. FIFA 07 er i denne generation, blevet bygget op fra bunden. Med en helt ny tilgang til fodboldspil, hvor bolden ikke længere blot følger spilleren - en ting der øger realismen i spillet betragteligt.

Begge spil er utroligt ventet af fodbold fans, og hvilket spil der løber med sejren, som det bedste fodboldspil, skal ingen kunne sige, men hvis man tager et kig på forudbestilingerne af de to spil, så er status den, at for hver gang der er forudbestilt 5 eksemplarer af FIFA 07, så er der røget 1 eksemplar af PES6 i kurven. Der er altså tale om en faktor 5:1 i FIFA's favør. (tallene gælder kun Xbox 360 platformen, statistik fra Gamebits.dk).

Hvis man endnu ikke har bestilt sit eksemplar, så kan de købes hos Coolshop.dk på et af følgende links: FIFA 07 - PES6,
eller hos Gamebits på www.gamebits.dk.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support