Flere hundrede i kø for at få Hitman Absolution

Skrevet af: Morten Skou - 19. november 2012 - kl. 22:03
Del denne artikel:
10 0

At dømme ud fra antallet af fremmødte fans, så var Hitman-eventet hos Gamestop på Fisketorvet en stor success.

Det er lidt over seks år siden, at vi sidst kunne stifte bekendskab med verdens farligste mand, Agent 47. Dengang hed spillet Hitman: Bloodmoney. Nu er danske IO Interactive klar med endnu en efterfølger og salget startede i Danmark i dag.

Egentlig udkommer Hitman Absolution først officielt i morgen, men IO Interactive og Square Enix mente åbenbart, at vi danskere skulle have muligheden for at få fingrene i spillet før resten af verden, og hentede man sit Hitman-spil hos Gamestop på Fisketorvet, så var der mulighed for at møde udviklerne og få signeret sit spil.

Tore Blystad der er instruktør for spillet hos IO Interactive, udtalte følgende i forbindelse med pressemeddelelsen: "Det er helt fantastisk at se så mange mennesker. Efter års hårdt arbejde med Hitman Absolution, er det en kæmpe fornøjelse at give spillet videre til Hitmans mange fans."

Se de første 20 minutters gameplay fra Hitman Absolution

Var du en af de mange fans der var mødt op, og huskede du at tage nogle billeder, så kan du uploade dem via Share! og poste dem i vores Hitman Absolution tråd i forummet.

Her er nogle billeder der viser de mange fremmødte, og udviklerne fra IO Interactive:






Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.