Flere detaljer og ny trailer fra Forza Motorsport 6

Skrevet af: Morten Skou - 4. august 2015 - kl. 18:33
Del denne artikel:
6 2

Der kan efterhånden ikke være nogen tvivl om, at Turn 10 elsker at lave bilspil. Til september er de klar med Forza Motorsport 6, som selvfølgelig udkommer eksklusivt til Xbox One.

Mange Xbox-fans mener, at den tidligere udgivelse fra Turn 10 i Forza-serien, Forza Motorsport 5, bar præg af at den var blevet hastet igennem systemet for at kunne nå at være en af lanceringstitlerne til Xbox One.

Meget tyder på, at Turn 10 har tænkt sig at tage revanche med Forza Motorsport 6, og i dag under Microsofts pressekonference til Gamescom i Køln, fortalte de lidt mere om spillet.

Først og fremmest, så vil der være 26 forskellige lokationer i spillet, som alle er bygget helt realistisk op ned til mindste detaljer. Der vil for første gang i et Forza Motorsport-spil også være mulighed for både at køre om natten og i regnvejr og hvis det ikke er nok, så vil spillets i alt 148 forskellige underlagstyper, der alle påvirker styreegenskaberne forskelligt, være med til at gøre spillet endnu mere realistisk.

For dem som elsker at køre ræs i multiplayer, så vil der i Forza Motorsport 6 være mulighed for at køre op til 24 spillere samtidig, uden at det skulle gå ud over kvaliteten som er i 1080p ved 60 frames per sekund. Desuden gør de brug af dedikerede servere til multiplayerdelen.

Til dem som elsker at dyste imod andre, så vil der være forskellige divisioner med nye løb hver uge, og mulighed for at man kan stige eller falde i rang alt efter hvordan man klarer sig.

Se den nye trailer herunder:
Log ind og stem
2
Der er 2 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.