Find de billigste priser her på Xboxlife.dk

Skrevet af: Morten Skou - 20. september 2015 - kl. 12:25
Del denne artikel:
6 20

Efter længere tids betatest, er vi nu klar til at afsløre vores prisdatabase, hvor du også har mulighed for at se daglige prisfald på spil og konsoller samt søge i vores prisdatabase.

Hvis du har fulgt med i vores forum, så har du måske bemærket at vi siden maj dagligt har postet de daglige prisfald på både spil og hardware. Nu er vi endelig klar med den "rigtige" udgave af vores pristjek, som gerne skulle gøre det nemt for vores brugere at finde de billigste priser.

Udover at du selvfølgelig kan se de daglige prisfald, så er der nu også mulighed for at søge i hele databasen og på den måde se hos hvilken af vores samarbejdspartnere et spil er billigst lige nu.

Se de daglige prisfald og søg efter spil her:
Xboxlifes Spilpriser

Hvis du et bange for at glemme at besøge prissiden selv, så kan du også tilmelde dig vores daglige pris-nyhedsbrev, som bliver sendt ud de dage hvor der er prisfald. Tilmeldingen til dette sker også på Xboxlifes Spilpriser og du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen. For at tilmelde sig nyhedsbrevet, kræves det at man i forvejen har en bruger på Xboxlife.

I øjeblikket viser vi priser fra Coolshop, Gamebits, Wupti, Cdon og Gucca, men vi arbejder stadig på at få flere butikker med. Derudover så vil der løbende blive optimeret på databasen, således at søgningerne giver de bedst mulige resultater.

Vi tager selvfølgelig forbehold for fejl i priserne, at butikkerne har udsolgt varerne osv. osv. men synes selv at det er en ganske fin feature som vi har glædet os til at få sat i luften i et stykke tid.

Køber du noget via linksne i vores prisservice, så støtter du samtidig Xboxlife med en procentdel af salget. Det koster selvfølgelig ikke dig ekstra.

Besøg den nye prisside her:
www.xboxlife.dk/priser - eller ved at klikke på "Spilpriser"-menupunktet i vores topmenu.
Log ind og stem
20
Der er 20 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.