Filmproducer sagsøger Capcom

Skrevet af: Jacob Andersen - 26. februar 2008 - kl. 16:50
Del denne artikel:
34 0

Capcom er blevet sagsøgt af rettighedshaverne til filmen Dawn of the Dead. De mener at Dead Rising har lidt for mange ligheder med den klassiske film.

Produceren der sidder med rettighederne til George A. Romeros klassiske zombiefilm, Dawn of the Dead, har i går mandag sagsøgt Capcom. Producenten og filmselskabet New Line Cinema mener at lighederne mellem Dawn of the Dead og Capcoms Dead Rising. Begge værker foregår i et indkøbscenter og indeholder zombier.

Capcom har tidligere forsøgt at finde et kompromis med MRK Group, der repræsenterer rettigshaveren til Dawn of the Dead. Dette har tilsyneladende ikke båret frugt, da der altså nu er lagt sag an mod Capcom.

MRK Group udtaler i denne forbindelse: ”"Both works are dark comedies. Both works provided thoughtful social commentary on the 'mall culture' zeitgeist, in addition to serving up a sizable portion of sensationalistic violence."

Om dette kommer til at betyde at en efterfølger til Dead Rising er helt udelukket vil forløbet af sagen nok vise. Vi holder naturligvis øje med udfaldet.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support