FIFA 14 Ultimate Team: World Cup udsat

Skrevet af: Kristian Mikkelsen - 29. maj 2014 - kl. 14:10
Del denne artikel:
4 0

EA Sports har på Twitter meddelt, at det ventede FIFA 14 Ultimate Team: World Cup er udsat på ubestemt tid.

Den nye DLC skulle ellers have været tilgængelig som gratis opdatering fra i dag, den 29. maj, men EA Sports meddeler nu, at de endnu ikke er klar til at udgive opdateringen. Der arbejdes nemlig fortsat på at rette de sidste fejl og for at sikre den bedste spiloplevelse, er opdateringen altså blevet udsat. EA Sports slår dog samtidig fast, at deres udviklere arbejder på højtryk for at kunne have opdateringen klar til udgivelse en af de kommende dage.

I FIFA 14 Ultimate Team: World Cup har du muligheden for at kreere dit eget VM hold med spillerne fra de 32 lande, der deltager i VM i Brasilien til sommer. Derudover tilføjes der en ny VM turnering, landsholdtrøjer og VM stadionet Estadio do Marcana, hvor finalen til VM bliver afviklet.

Forsinkelsen rammer dog ikke kun opdateringen til Ultimate Team, men også den eksklusive ”The World Cup Kick-Off” del til Xbox One og Playstation 4.

Hvad er din holdning til at EA Sports har valgt at forsinke den nye opdatering? Giv din mening til kende i kommentarerne herunder.


Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.