Fez 2 er aflyst

Skrevet af: Søren Davidsen - 29. juli 2013 - kl. 15:08
Del denne artikel:
13 0

Efter et skænderi på internettet, så har skaberen bag Fez II forladt spilindustrien. Dette kommer i kølvandet efter længere tids kritik af udvilkeren bag spillet.

Phil Fish som står bag spillet Fez, været hovedpersonen i filmen: Indie Game: The Movie, og indtil for ganske få dage siden arbejdet på Fez II, har nu aflyst videre udvikling af Fez II, og i den sammenhæng også trukket sig fra spilindustrien.

Alt dette skete efter et skænderi på internettet, der startede efter at spiljournalisten Marcus Beer, som også er kendt som: AnnoyedGamer, beskyldte Phil Fish og Jonathan Blow (Manden bag braid fks.) for at være for selvfede. Den beskyldning kom, fordi at de 2 store indie udviklere ikke ville kommentere på de ændringer som har været i Microsoft politik ang. indie spil på Xbox One. Marcus mente ikke at de kunne forvente at journalister ville lytte til udviklernes eget budskab, hvis de kun ville snakke når det galt deres egne indie titler.

Denne udtalelse kom frem under et podcast i fredags, og blev fulgte op af kommentarer fra Phil Fish via Twitter. Efter lidt diskussion frem og tilbage valgte Phil Fish at meddele at han ikke længere ville finde sig en den form for mishandling, og i kølvandet på det også havde aflyst udviklingen af Fez II og til sidst at han ville forlade spilindustrien for aldrig mere at vende tilbage.

Senere hen har Phil Fish fortalt at dette ikke kun er pga. en enkelt person, men derimod en længere kamp med folk på nettet. Marcus Beers kommentar var nok snarere det som fik bægeret til at flyde over.

Phil Fish har desuden udtalt sig tidligere, og disse udtalelser har gjort ham upopulær blandet folk på nettet, hvilket også er grunden til at han ofte er blevet kritiseret.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.