Fariko Impact vinder Call of Duty verdensmesterskabet

Skrevet af: Morten Skou - 8. april 2013 - kl. 02:47
Del denne artikel:
4 0

I denne weekend har Treyarch, Activision og Xbox 360 afholdt verdensmesterskaberne i Call of Duty, vinderen er netop fundet.

Efter en finalekamp der praktisktalt ikke kunne blive mere spændende, så kunne det amerikanske hold, Fariko Impact, hæve det flotte Call of Duty Championship trofæ og stikke en fed check på ikke mindre end 400.000$ i lommen.

Egentlig gik Fariko Impact ind i finalerunden som underdogs, da deres modstandere EnVyUs allerede havde besejret dem 3-2 i den indledende runde. Dette sendte Fariko-holdet ned i loosers-bracket, som de altså formåede at vinde for derefter at møde EnVyUs i finalen.

De to hold bestod af følgende spillere:
Fariko Impact
Parasite
Karma
K1lla
Mirx

EnVyUs
Rambo
Jkap
Proofy
Stainville

Finalen bød på et par virkelig intensive kampe, hvor Fariko Impact blandt andet formåede at overrumple EnVyUs i Search & Destroy, som de ellers var favoritter til at vinde. Omvendt så lykkedes det EnVyUs at vinde en Hardpoint kamp, som ellers er en spiltype som Fariko havde siddet på igennem hele mesterskabet.

På vej til Call of Duty Championships, havde Fariko Impact vundet MLG Dallas samt det europæiske EGL 9. De slog også OpTic Gaming som sammen med EnVyUs var iblandt topfavoritterne til at løbe med titlen.

Selv om det selvsagt er svært for os her på Xboxlife, at skaffe 400.000$ til en førstepræmie, så har vi alligevel fået fingrene i nogle ganske flotte præmier til vores næste Call of Duty: Black Ops 2 turnering som vil blive annonceret indenfor kort tid.

Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support