Fallout 4 udkommer til november

Skrevet af: Morten Skou - 15. juni 2015 - kl. 06:27
Del denne artikel:
5 5

I forbindelse med Bethesda Softworks presekonference der startede klokken 4 i nat, så har de annonceret udgivelsesdatoen for det kommende Fallout 4.

Det er blot to uger siden, at vi første gang hørte om Fallout 4, efter at Bethesda annoncerede det sammen med traileren du kan se i bunden af denne nyhed. Her til aften, har Bethesda så annonceret den officielle udgivelsesdato, hvilket nok til manges overraskelse allerede er den 10. november i år.

Ifølge Bethesda, så har de arbejdet på open world spillet i fire år. Til fremvisningen kunne man se, at man i starten af spillet, får mulighed for at tilpasse sin karakter og at man både kan spille som mand og kvinde. Det fremgik også at både VATS og Pipboy er tilbage, sidstnævnte med nogle opdateringer hvor man kan spille små spil.

Som noget helt nyt for serien, så fremviste de et nyt system til at skabe ting. Tingene laves ved at man nedbryder ting i den åbne verden til ressourcer og de ressourcer kan så efterfølgende bruges til at bygge med. Det er ikke kun våben der kan modificeres i et utal af varianter, men også udstyr og bygninger til ens base.

En af de andre nye ting, er nemlig at man har en base som man kan udvide og efterhånden som man udvider den, så flytter der flere mennesker ind og man kan på den måde opbygge et lille samfund som efterfølgende skal beskyttes med fælder, våben og eksplosive ting der kan nedlægge fjender der måtte angribe basen.

Fallout 4 udkommer til Xbox One, PlayStation 4 og PC. Videoen herunder er den første trailer fra spillet.
Log ind og stem
5
Der er 5 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support