Fallout 3 Survival Edition kan nu forudbestilles. *OPDATERET*

Skrevet af: Dennis Haagensen - 6. juni 2008 - kl. 18:51
Del denne artikel:
17 0

Takket være et eksklusivt samarbejde med Amazon.com har du nu chancen for at erhverve dig Fallout 3 Survival Edition. Hvis du vel at mærke bor i USA.

Takket være et eksklusivt samarbejde med Amazon.com har du nu chancen for at erhverve dig Fallout 3 Survival Edition. Hvis du vel at mærke bor i USA.

Bethesda Softworks har i dag annonceret udgivelsen af en såkaldt Survival Edition af deres kommende Fallout 3. Denne eksklusive udgave af spillet kan kun erhverves gennem Amazon.com

Survival Edition indeholder en kopi af spillets Pip-Boy 3000, et stykke transportabelt udstyr til overvågning af blandt andet vitale kropsfunktioner. Kopien er dog "blot" et ur, men genskabt detaljeret i fuld størrelse.Endvidere indeholder Fallout 3: Survival Edition følgende:

• Fallout 3 spillet
• 5" Vault Boy Bobblehead
• The Art of Fallout 3: over 100 siders artbook med hidtil usete koncepttegninger.
• The Making of Fallout 3 DVD
• Vault Tech Lunch Box: en madkasse i metal hvori hele pakken leveres.

Fallout 3 kan som skrevet kun erhverves via Amazon.com og kun i en begrænset periode. Prisen er $129.99 eller knap 625 kroner uden afgifter og evt. forsendelsesomkostninger.

Opdatering:
Efter nærlæsning af Amazon.com's betingelser står det desværre tydeligt at denne Survival Edition kun sendes til amerikanske adresser. Om en europæisk udgave vil komme til f.eks. Amazon.co.uk står endnu hen i det uvisse.

Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support