Fable Heroes på vej til Xbox Live Arcade

Skrevet af: Morten Skou - 5. marts 2012 - kl. 11:40
Del denne artikel:
6 0

Endnu en udgivelse i Fable-serien er på vej fra udvikleren Lionhead. Denne gang er der tale om et Xbox Live Arcade-spil.

Vi ved allerede, at udvikleren Lionhead studios er på vej med endnu en udgivelse i Fable-serien, nemlig Fable The Journey - men nu er der altså ikke bare et, men derimod to Fable-spil på vej.

Rygterne sagde til at starte med, at oplysningerne om det nye Fable Heroes, var blevet lagt på Xbox.com ved en fejl. Det lader dog til at være med fuldt overlæg, eftersom man stadigvæk kan finde informationerne på deres markedsplads.

Fable Heroes, har et mere tegneserie-agtigt look og feel og indbyder til co-op spil for op til 4 personer i hvad der ligner et kombineret party og hack-n-slash eventyr.

Den officielle beskrivelse på Xbox.com af spillet lyder således:

“Fable Heroes is a fresh spin on the beloved Fable franchise in which up to four players play both cooperatively and competitively in this hack-and-slash adventure. Work together as heroes of Albion to defeat familiar foes and new enemies while collecting as many gold coins as possible to unlock upgrades, characters, and items in both this game and Fable: The Journey for Kinect for Xbox 360.”

Spillet skulle udkomme den 4. september i år. Se screenshotsne fra spillet herunder.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support