Fable Fortune på vej til Xbox One

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 1. juni 2016 - kl. 08:50
Del denne artikel:
0 1

Ex-Lionhead medarbejdere står bag et nyt Fable spil til Xbox One – det er dog ikke helt, hvad du måske havde håbet på.

Fable Fortune er ikke et nyt Fable-spil som vi kender dem. Spillet startede oprindeligt som en idé til et kort-minispil til Fable 2, men selve udviklingen startede for omkring 18 måneder siden, hvor spillet nu var blevet et free-2-play digitalt kortspil. Spillet kan et stykke hen ad vejen sammenlignes med Hearthstone og det vil indeholde figurer, steder og endda humoren fra det velkendte Fable univers.

Fable Fortune vil blive udviklet af Flaming Fowl, et lille studie stiftet af tre medarbejdere fra det nu lukkede Lionhead og de har licenseret Fable navnet til spillet, da Microsoft stadig ejer alle rettigheder til Fable. Ifølge Flaming Fowl vil Fable Fortune indeholde en flot 3D visuel stil og en fuld online co-op spilmulighed og folkene bag vil i samarbejde med spillerne definere hvilke features det skal indeholde og de udelukker ikke muligheden for hverken en kampagne eller 2v2 PvP multiplayer.

En Kickstarter kampagne er skudt i gang, hvor man kan støtte spillet med alt fra 5 pund til 5.000 pund og målet er at indsamle 250.000 pund, så spillet kan blive udviklet færdigt og blive udgivet på Xbox One og PC mod starten af 2017. En lukket beta vil begynde om nogle uger, mens en åben beta vil løbe af stablen på både PC og Xbox One til oktober.

Vi holder øje med Fable Fortune og vender tilbage så snart vi ved mere om spillet.

Xboxlife Share!
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.