Fable 2: Første glimt af fortsættelsen

Skrevet af: Rasmus Abildgaard Slot (Gamemakerman) - 7. marts 2007 - kl. 18:07
Del denne artikel:
39 0

GDC er slået igang, og Peter Molyneux har de første billeder af Fable 2 til dig.

GDC er slået igang, og Peter Molyneux har de første billeder af Fable 2 til dig.

Fable 2 foregår efter originalens slutning, og tiderne har skiftet. Vi er rykket ind i en ny tidsalder, og det betyder at der er blevet plads til en ny fortælling om Albion og dets mange helte.

Fable 2 vil, udover dets store singleplayer del, også byde på nogle nyskabende elementer. For mens du rejser rundt i Albion, er du ikke alene. Med dig har du en hund ved din side. Hunden vil følge dig gennem hele spillet, og være din partner og ven.

Faktisk håber Lionhead at du som spiller skaber så store følelsesmæssige forbindelser til din hund, så hvis nogen sparker til den, så overlever de ikke dagen ud.

En af de store ting i Fable 2 vil også være muligheden for at fortsætte dit eventyr efter det er slut. Peter Molyneux følte at efter han havde gennemført Fable, så var der ikke rigtig noget at give sig til, men Fable 2 vil byde på en masse at lave efter hovedhistorien er slut.

Måden spillet skal forlænges på, bliver ved hjælp af en masse downloadable content. Bl.a. nye quests, og endda nye kontinenter - og måske expansion packs.

Men Fable 2 vil også byde på multiplayer. En af de store ting Peter Molyneux holder meget af, er ideen bag co-op gameplay. Derfor er det også noget Fable 2 vil gøre kraftigt brug af.

Fable 2 er under udvikling af Lionhead Studios, og vil være at finde i butikkerne i slutningen af 2007.

Informationerne stammer fra et møde med Peter Molyneux i starten af året, og der kan være sket ændringer. Hvis dette er sket, opdaterer vi selvfølgelig nyheden med de seneste informationer om Fable 2

Se det første Glimt her:
http://www.xboxlife.dk/shots/490
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support