Få fem Xbox One spil til en god pris

Skrevet af: Morten Skou - 6. september 2014 - kl. 20:07
Del denne artikel:
29 0

Med EA Access servicen fra Electronic Arts, kan du for et meget lille beløb, få adgang til fem Xbox One titler her og nu.

Hvis du lige har fået fingrene i en Xbox One, så sidder du måske og ville ønske at du havde et større spiludvalg at vælge imellem, men spil koster jo en del penge og de fleste af os må derfor prioritere hvilke spil der bliver hentet med hjem fra butikkerne. Det er der nemlig et godt råd for.

Med EA Access, kan du for kun 195 kroner, i øjeblikket få adgang til fem fulde titler, som du kan spille lige så længe du har abonnementet på EA Access servicen. Spillene er lige nu: Battlefield 4, Need for Speed: Rivals, FIFA 14, Madden NFL 25 og Peggle 2, men kataloget vil ifølge EA blive opdateret løbende.

De 195 kroner, som et års medlemsskab af EA Access koster, giver ligeledes adgang til, at man i en tidsbegrænset periode, får lov til at prøve helt nye titler fra Electronic Arts, hele 5 dage før de officielt bliver udgivet. I øjeblikket er NHL 15 eksempelvis tilgængeligt, tidligere var Madden NFL 15 og i slutningen af måneden kommer FIFA 15.Synes du at de 195 kroner lige i overkanten for et helt år, så er det rent faktisk også muligt at købe et medlemsskab hvor man betaler for en måned af gangen, det koster 32 kroner og du kan dermed spille alle de fulde titler i en hel måned, for et beløb der vel dårligt dækker bussen ned til biblioteket for at låne dem.

Se vores lille demo af EA Access på Xbox One

Udover de forskellige spil du kan prøve, så får du også 10% rabat på alle Electronic Arts titler som købes digitalt via Xbox One - det samme gælder alt DLC, og også FUT- og MUT-pakkerne til FIFA og NFL 15.

Du kommer i gang med at bruge EA Access ved at hente EA Access appen direkte på Xbox One konsollen. Derefter tilmelder man sig et løbende abonnement inde i selve appen.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.