Evolve åben beta er nu igang

Skrevet af: Nicolai Hansen - 16. januar 2015 - kl. 16:47
Del denne artikel:
2 2

Turtle Rock Studios og 2K Games åbner nu op for den sidste beta, inden Evolve kommer på gaden i starten af næste måned. Det sker ved, at invitere alle med til festen, og oven i købet servere lidt ekstra godt kun for Xbox One spillere.

Hvis man lige har 20GB plads tilovers på sin Xbox One, og måske heller ikke ved man skal fordrive tiden med i den kommende weekend, så kunne man jo tage på jagt efter kæmpe monstre i den netop åbnede Evolve beta. Det eneste det kræver er et Xbox Live Guld abonnement, og evnen til at vælge Download i Xbox One Store.

Evolve betaen giver spillere mulighed for at prøve kræfter med spiltypen Evacuation, hvor man som Hunter, en af jægerne i spillet, over en længere periode skal forsøge at slå så mange monstre ihjel som muligt, mens kolonisterne bliver evakueret fra planeten Shear. Der åbnes dog først op for Evacuation den 17. januar, indtil da må man lade sig nøje med spiltypen Hunt.

I Hunt får man adgang til alle 12 baner, 8 jægere og de 2 monstre Goliath and Kraken, og som en eksklusiv bonus til Xbox One spillere, overføres alle karakterer man låser op for i betaen til det færdige spil, der udkommer den 10. februar. God jagt.
Log ind og stem
2
Der er 2 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.