Event: The Great Tournament

Skrevet af: Morten Skou - 1. november 2007 - kl. 01:00
Del denne artikel:
12 0

I morgen klokken 20.00 går det løs på diskoteket Luux i København. Electronic Arts afholder FIFA turnering, både for os normalt dødelige men også den årlige VIP turnering for de \"kendte\".

I morgen klokken 20.00 går det løs på diskoteket Luux i København. Electronic Arts afholder FIFA turnering, både for os normalt dødelige men også den årlige VIP turnering for de "kendte".

Der er plads til op til 128 deltagere i den normale turnering, og med en førstepræmie, der er en tur til en Premiere League kamp så burde der være rift om pladserne.

I VIP turneringen, som udelukkende er for de "kendte", deltager folk som Anders Breinholt, Kanon Kongen (P3), Morten Nordstrand (FCK), Søren Balsner (Carpark North), Anders Fjeldsted og også Thomas "Tag lige et billede med min PSP" Bense.

Skulle du have lyst til at dukke op, så har du også muligheden for at møde undertegnede - jeg vil naturligvis være at finde ved eller liggende ved siden af baren ;-)

Giv gerne lyd fra dig hvis du dukker op!

Sådan tilmelder du dig:
Send en mail til jonas@luux.dk, med overskriften "FIFA 08". Mailen skal indeholde dit fulde navn og alder. Hvor mange pladser der pt. er tilbage er desværre ukendt.

Turneringen starter som tidligere nævnt klokken 20.00, dørene til Luux vil stå på vid gab fra klokken 19.30.

Se plakaten her:
http://www.xboxlife.dk/fifa08-text.jpg

Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support