Europamesterskaberne i Soul Calibur i weekenden

Skrevet af: Morten Skou - 15. marts 2012 - kl. 19:32
Del denne artikel:
35 0

Danmarksmesteren i Soul Calibur er tilfældigvis TerrificFalcon her fra Xboxlife, og han skal deltage. Følg med på livestream og hep på kongen af trone!

Selv om TerrificFalcon, eller Jakob som han hedder, måske ikke var igennem den største turnering her i Danmark for at vinde den flotte titel, så synes vi da alligevel at han skal mærke at han har opbakningen på plads.

Jakob har tidligere vundet diverse Soul Calibur turneringer i forbindelse med vores X-events her på Xboxlife, men tidligere i år blev han altså officielt den danske mester - og vandt dermed en tur til London og adgang til at deltage i Europamesterskaberne i Soul Calibur V.

Turneringen er en double-elimination, så der er altså looser-brackets og dermed to chancer hvis man taber en kamp. Der er 16 spillere med i turneringen fra forskellige lande i Europa.

Namco Bandai har lovet, at man på lørdag vil kunne se turneringen live fra klokken 15.00 - og i den anledning, så åbner vi også op for chatten herinde, så vi kan heppe!

Livestreamen starter lørdag klokken 15.00

Tror du at du har de skills der skal til, for at banke Jakob i Soul Calibur V - så bliver der spillet lidt online i aften - du kan læse mere i denne tråd her på Xboxlife.dk.

Jakob forventer at skulle spille med karakteren Algol - den samme karakter som Jakob har vundet med gentagne gange, ikke mindst på grund af den sagnomspundne TRONE! Turen går til London i morgen tidlig, så der burde også være tid til at nyde London inden at det for alvor går løs.

Kæmpe held og lykke skal det lyde her fra, og vi håber at en masse af jer er friske på at komme forbi chatten på lørdag og vise opbakning!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support