Er Modern Warfare 2 på vej til Xbox One?

Skrevet af: Morten Skou - 7. april 2016 - kl. 19:01
Del denne artikel:
16 5

En vågen bruger på Reddit, har tilsyneladende opdaget at det klassiske og meget populære Call of Duty: Modern Warfare 2 kortvarigt var at finde i Xbox Games Store.

Når man snakker om Call of Duty-spil, så vender fans af serien ofte tankerne tilbage til de gode gamle dage, hvor titler som Call of Duty: Modern Warfare og Call of Duty: Modern Warfare 2, var med til at skabe grundstenene for populariteten af Call of Duty-serien.

Mange ville ønske, at disse spil kom i en genudgivelse og nu kunne noget tyde på, at i alle tilfælde Call of Duty: Modern Warfare 2 er lige på trapperne, i alle tilfælde hvis man skal tro på brugeren "conorthorne" som skriver på Reddit, der ofte er tidligt ude med nye ting.

conorthorne har postet dette billede i forbindelse med hans opdagelse, som viser at Modern Warfare 2 ligger sammen med de øvrige spil som er bagudkompatible og dermed kan spilles på Xbox One.Hvad siger du, er du klar til en ny omgang Modern Warfare 2 hvis det viser sig at være rigtigt at det er på vej? Har du husket at gemme spillet, så du nu kan få spille det gratis?
Log ind og stem
5
Der er 5 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support