Er du klar til Twitch streaming på Xbox One?

Skrevet af: Morten Skou - 10. marts 2014 - kl. 19:17
Del denne artikel:
5 0

I morgen kommer den nye opdaterede Twitch streaming mulighed på Xbox One, se her hvordan du bliver klar til at bruge den.

Der er ingen tvivl om, at Microsoft sætter alle sejl ind for at vise hvad Xbox One kan i forbindelse med at det meget ventede spil, Titanfall, udkommer i USA i morgen.

En af de nye muligheder er at man kan livestreame fra Xbox One konsollen og til Twitch.tv servicen, men før det er muligt, er der nogle ting der skal være på plads, disse ting fortæller Major Nelson om i en ny video som du kan finde i bunden af denne nyhed, men her er en hurtig opremsning af de vigtigste ting:

1) Tilmeld dig Twitch.tv
2) Privacy indstillingerne på Xbox One skal stå til at tillade "Sharing" af indhold.
3) Din status skal være sat til online på Xbox Live


For at komme i gang med streamingen, skal du blot sige "Xbox broadcast", eller vælge appen via dashboardet. Når Twitch starter op, vil konsollen automatisk finde ud af hvad der er den optimale streamkvalitet for din internetforbindelse, men du vil også kunne indstille det manuelt hvis du vil det.

I Twitch-appen, har du mulighed for at navngive din stream, anvende Kinect til at vise et billede af dig selv i et hjørne af streamen og indstille lydstyrken på din mikrofon. Hvis du vil se kommentarer fra dem som kigger på din stream direkte på din Xbox One, så skal du bruge "snap" funktionaliteten.

Microsofts Major Nelson viser og fortæller om de nye muligheder i videoen som du kan se her:
Xbox One: Twitch Streaming gennemgang.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.