Electronic Arts fyrer Visceral VP

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 8. april 2015 - kl. 22:06
Del denne artikel:
9 2

Vice President og General Manager hos Visceral Games er blevet fyret af Electronic Arts, som ejer Visceral Games. Har det fyringen noget med Battlefield Hardline at gøre?

Der har det meste af dagen været rygter, men nu har Electronic Arts selv meddelt, at de har fjernet Steve Papoutsis fra posten som Vice President og General Manager hos Visceral Games. Papoutsis har været hos Visceral Games siden år 2000, hvor han var Executive Manager på Dead Space spillene og da arbejdet på Dead Space 3 for alvor tog fart, tiltrådte han som General Manager.

Steve Papoutsis bliver afløst af Scott Probst, en senior producer, som har været hos Electronic Arts siden 2003, hos Visceral siden 2011 og i øvrigt søn af den tidligere EA boss Larry Probst.

Electronic Arts meddeler, at fyringen af Papoutsis ikke har noget med Battlefield Hardline at gøre, men det er nu ret svært at tro på. Hardline har ikke fået den modtagelse som Electronic Arts er vant til med Battlefield spillene og det er det dårligt ratede Battlefield spil nogensinde, på trods af at spillet blev udsat i fem måneder, for at højne den overordnede kvalitet.

Electronic Arts har heller ikke blæret sig med de sædvanlige salgstal på Hardline, så der er nok et eller andet i gærde omkring Hardline og den pludselige fyring af Papoutsis - men det får vi nok aldrig at vide.

Xboxlife Share!
Log ind og stem
2
Der er 2 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.