Electronic Arts annoncerer EA Access til Xbox One

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 29. juli 2014 - kl. 23:50
Del denne artikel:
7 0

Electronic Arts har i dag annonceret en abonnementsservice kaldet EA Access, som giver gratis adgang til en række spil og adgang til spil før alle andre.

Medlemmer af EA Access vil få adgang til en række spil, som vil kunne downloades og spilles uden yderligere betaling ud over hvad medlemskabet koster. Der ud over, vil medlemmer få 10% rabat på digitalt indhold fra EA til Xbox One, som f.eks. fulde spil, udvidelser og season passes.

Der vil ligeledes være adgang til en række nye spil, som vil kunne downloades op til fem dage før de udkommer og de vil kunne spilles i mindst to timer og bestemmer man sig derefter for at købe spillet, vil ens stats og savegames blive overført til det fulde spil. De første spil, som vil blive tidligt tilgængelige vil være Madden NFL 15, NHL 15, FIFA 15, NBA Live 15 og Dragon Age: Inquisition.

Xboxlife Share!

En beta vil fra i dag blive rullet ud til en begrænset antal spillere og i beta-perioden vil man få adgang til Peggle 2, FIFA 14, Madden NFL 25 og Battlefield 4. Der er endnu ingen præcis releasedato for EA Access, men medlemskaber kan købes hos Gamestop i USA, Amazon i Europa og EB Games i Canada. Man kan tilmelde sig for en måned ad gangen eller et år ad gangen. I USA vil servicen koste 4,99 dollars om måneden (28 kr.) og 29,99 dollars om året (166 kr.).

EA Access er endnu ikke tilgængelig i Danmark, da Xbox One som bekendt ikke er udkommet her i landet endnu, men vi forventer da bestemt, at denne service vil blive tilgængelig i Danmark, når maskinen udkommer i starten af september.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.