Eksklusivt: Få en Call of Duty: World at War Beta-nøgle her

Skrevet af: Morten Skou - 13. oktober 2008 - kl. 22:03
Del denne artikel:
70 0

Som det eneste danske spilcommunity, kan vi nu tilbyde vores brugere en beta-nøgle til Activisions kommende udgivelse i Call of Duty-serien. Se her hvordan du får fat i en nøgle.

Som det eneste danske spilcommunity, kan vi nu tilbyde vores brugere en beta-nøgle til Activisions kommende udgivelse i Call of Duty-serien.

Der er et stærkt begrænset antal koder som bliver udleveret automatisk efter "først til mølle" princippet. En del af koderne er tilgængelige allerede nu, resten bliver tilgængelige i morgen formiddag.

I forbindelse med annonceringen af vores beta-nøgler, udloddede vi 10 nøgler til 10 tilfældige brugere. For at se om du har vundet, skal du blot gå ind på samme side som den hvor man kan få en beta-nøgle (se herunder).

Har du allerede en beta-nøgle, beder vi dig om ikke at forsøge at få ekstra i respekt for dem som virkelig gerne vil prøve spillet.

For at få en kode, skal du gå ind på følgende adresse og følge vejledningen:

Link: Få din beta-nøgle her

Hvis du har en blog på Xboxlife.dk, ville vi blive enormt glade, hvis du vil fortælle omkring dine oplevelser med Call of Duty: World at War.

Vi ses online!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support