EA og Linkin Park i samarbejde på Medal of Honor

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 28. juli 2010 - kl. 00:10
Del denne artikel:
14 0

Electronic Arts og Linkin Park har annonceret, at de har indgået et eksklusivt samarbejde omkring det kommende Medal of Honor.

Electronic Arts og Linkin Park har annonceret, at de har indgået et eksklusivt samarbejde omkring det kommende Medal of Honor.

Electronic Arts har i dag meddelt, at det Grammy vindende rockband Linkin Park, vil føre an i soundtracket til Medal of Honor med musik fra deres kommende album ”A Thousand Suns”, som udkommer 14. september.

Nummeret ”The Catalyst” være at finde i en ny eksklusiv trailer for spillet, instrueret af Linkin Parks Joe Hahn. Traileren vil få premiere dagen før singlen, som er den første fra det kommende album, vil blive frigivet til radioen, iTunes og andre medier.

”Medal of Honor markerer begyndelse af et nyt og spændende samarbejde mellem Electronic Arts og Linkin Park,” siger Steve Schnur, Wordwide Executive hos Music and Music Marketing hos Electronic Arts. ”Jeg har personlig kendt bandet siden 1999 og de har altid været et særdeles kreativt band, som forstår spilmediet og som altid har ønsket, at udforske mediets muligheder.”

”Dette unikke samarbejde er vi meget glade for,” tilføjer Joe Hahn fra Linkin Park. ”Muligheden for at introducere The Catalyst via det nye Medal of Honor spil, skaber et nyt tæt bånd mellem EA, vores fans og bandets vision for den nye digital verden. Vi er meget stolte af musikken på ”A Thousand Suns” og er glade for at have lavet en eksklusiv trailer omkring hovednummeret fra albummet.”

Den eksklusive trailer kan hentes fra www.medalofhonor.com/linkinpark fra 1. august - men du kan allerede nu, se en teaser trailer her.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support