EA fejrer VM i fodbold med udgivelsen af 2006 FIFA World Cup!

Skrevet af: Mikkel Vinther (vinterbird) - 26. februar 2006 - kl. 22:09
Del denne artikel:
17 0

Electronic Arts har endelig løftet sløret for hvornår 2006 Fifa World Cup vil lande i butikkerne

Electronic Arts har endelig løftet sløret for hvornår 2006 Fifa World Cup vil lande i butikkerne

I anledningen af VM i fodbold i Juni, udgiver Electronic Arts, 2006 FIFA World Cup i april, så vi alle har lidt opvarmning til den rigtige turnering.

2006 FIFA World Cup vil have imponerende grafik og alle verdens fodbold stjerner. 12 officielle stadions vil blive brugt i 2006 FIFA World Cup. Spilleren vil have mulighed for at vælge sit favorit hold, og fører dem hele vejen til toppen af sejrsskamlen.

”Verdensmesterskaberne i fodbold bliver den mest sete sports event på fjernsyn, og vil bringe fodbold fans fra nær og fjern tæt på skærmen. Vores spil, 2006 FIFA World Cup vil fejre følelsen i fodbold og bringe rivaliseringen mellem de forskellige lande helt tæt på, og give fans mulighed for at spille som deres helte og være en af verdensmesterskaberne i fodbold.” Siger Joe Nickolls som er lead producer på 2006 FIFA World Cup.

Nyt i 2006 FIFA World Cup er Global Challenge som vil teste dine fodbold evner, selv for de mest hardcore fans, ved at genskabe de største øjeblikke i FIFA’s VM historie. Der vil også være mulighed for multiplayer for op til 8 personer.

2006 FIFA World Cup er under udvikling af EA Canada, og er sat til udgivelse på Playstation2, Xbox, Xbox360, Nintendo Gamecube, Nintendo DS, Gameboy Advance, PSP og PC, april 2006.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support