E3: Xbox Elite Wireless Controller Series 2 annonceret

Skrevet af: Morten Skou - 10. juni 2019 - kl. 00:24
Del denne artikel:
7 5

Selv om rygterne var kommet Microsoft i forkøbet for længe siden, så har de endelig annonceret deres nye Xbox Elite Wireless controller i dag.

Den oprindelige Xbox One Elite Wireless controller udkom i oktober 2015, og der er ingen tvivl om at kvaliteten på controlleren ligger et godt stykke over den normale Xbox One controller, men det gør prisen trods alt også.

Nu har Microsofts team så igen lavet en forbedret udgave af Elite controllen, som kommer til at hedder Xbox Elite Wireless Controller Series 2. Den kommende controller er omdesignet helt fra bunden og har langt flere indstillingsmuligheder end den første udgave.

Derudover så kommer den med et indbygget genopladeligt batteri, USB-C port og den vil iøvrigt virke på både Xbox One og PC på grund af Bluetooth.

Microsoft har meldt ud, at Elite Series 2 controlleren til at starte med udkommer i 24 markeder den 4. november. I Danmark kommer den vejledende udsalgspris til at ligge på 1499 kroner.
The Elite Series 2 is the second iteration of the fan-favorite Xbox Elite Wireless Controller and is re-engineered for ultimate performance, customization, and durability, and includes 30 new and improved features such as adjustable-tension thumbsticks, wraparound rubberized grip, shorter hair-trigger locks, and up to 40 hours of rechargeable battery life.


Se den officielle annonceringstrailer fra Xbox Elite Controller 2 herunder.
Log ind og stem
5
Der er 5 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support