E3: We Happy Few

Skrevet af: Morten Skou - 14. juni 2016 - kl. 18:38
Del denne artikel:
4 2

Et af de meget interessante spil som blev fremvist under Microsofts E3 konference var survival spillet We Happy Few fra udvikleren Compulsion Games.

Spillet finder sted i en opdigtet by i England kaldet Wellington Wells. Årstallet er 1964 og i modsætning til hvordan den rigtige historie ser ud, så formåede Tyskland at invadere England under anden verdenskrig. For at få dem ud af landet igen, så måtte indbyggerne gøre noget der var så slemt, at de efterfølgende er nødt til at spise nogle lykkepiller for holde skyldfølelsen tilbage og glemme det onde der skete, så samfundet ikke kollapser.

Som spiller styrer an en såkaldt "Downer", hvilket er det man kalder de indbyggere der ikke har lyst til at spise lykkepillen Joy. Downere er ikke populære hos de øvrige indbyggere, som angriber dem hvis de ser dem - målet er nu at komme ud af den lukkede by uden at blive slået ihjel. Man kan blande sig med de øvrige indbyggere i en kortere periode, ved at tage en lille dosis Joy, men hvis man tager for meget så glemmer man den mission man er i gang med.

Xbox One er den første konsol som We Happy Few udkommer til, og det udkommer på Xbox Game Preview den 26. juli.
Log ind og stem
2
Der er 2 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.