E3: Star Wars Jedi: Fallen Order gameplay fremvist

Skrevet af: Morten Skou - 9. juni 2019 - kl. 09:36
Del denne artikel:
1 1

I går afholdte Electronic Arts deres E3 event EA Play, hvor de sammen med udviklerne fremviste en række spil - et af dem var Jedi: Fallen Order som du kan se næsten 15 minutters gameplay fra her.

Respawn Entertainment blev i sin tid dannet af nogle af de drivende kræfter fra Infinity Ward, der dog valgte at splitte ud og lave deres eget studio efter at have haft kæmpe success med deres udgivelser i Call of Duty-serien. Nu har de fået lov til at komme med deres bud på hvordan et Star Wars-spil skal tage sig ud.

Spillet er et singleplayer action-adventure spil, som foregår i Star Wars universet. Historien starter kort tid efter historien i Star Wars Episode III- Revenge of the Sith stoppede og handler om den unge Jedi Cal Kestis, som er en af de sidste overlevende Jedis, og hans kamp for overlevelse imens han bliver jagtet af Emperiet.

Oprindeligt blev spillet annonceret i forbindelse med sidste års E3, men nu nærmer vi os altså hastigt en egentlig udgivelse, hvilket godt kan ses på de næsten 15 minutters gameplay fra spillet som du kan se herunder.

Star Wars Jedi: Fallen Order udkommer til Xbox One, Playstation 4 og PC den 15. november i år, hvilket iøvrigt er cirka en måned før den næste Star Wars film rammer det store lærrede.

Der vil komme flere oplysninger om Respawns kommende spil i forbindelse med Microsofts E3 pressekonference, der som bekendt foregår fra klokken 22.00 i aften.
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support