E3: Spil fra den originale Xbox på vej til Xbox One

Skrevet af: Morten Skou - 12. juni 2017 - kl. 02:14
Del denne artikel:
7 6

Phil Spencer fra Microsoft annoncerede, at Microsoft senere på året har tænkt sig at udvide muligheden for at spille ældre spil på Xbox One, til også at omfatte spil fra den originale Xbox-konsol.

Der har den seneste tid været en del snak om, hvorvidt Xbox Ones bagudkompatibiliets program er en success eller ej, men helt skidt kan det næppe stå til, da Phil Spencer nævnte at over 50% af alle Xbox One-ejere har spillet Xbox 360 spil på deres konsol. Der er i øjeblikket over 400 Xbox 360 titler som er tilgænglige på Xbox One via denne mulighed.

Mange af de Xbox-fans der har spillet Xbox siden den første konsol, vil uden tvivl huske tilbage på en masse timer i selskab med nogle ret sjove spil, som det kunne være sjovt at spille igen. Det eneste spil som Phil Spencer dog nævnte i forbindelse med annonceringen, var Crimson Skies: HIgh Road to Revenge.

Microsoft har senere bekræftet, at man vil kunne bruge CD'ere fra den originale Xbox konsol i Xbox One, og dermed få adgang til de gamle spil, på samme måde som det er muligt med Xbox 360 titler der er med i bagudkompatibilitetsprogrammet. Derudover bliver det muligt at spille via system-link henover alle tre generationer af konsollerne.
Log ind og stem
6
Der er 6 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support