E3: Skull & Bones annonceret

Skrevet af: Morten Skou - 13. juni 2017 - kl. 00:10
Del denne artikel:
0 4

Under Ubisofts konference annoncerede de et helt nyt pirat-spil, som ser ud til at yde på masser af action og hæftige søslag.

Skull & Bones ser ud til at være et sørøver-spil af meget høj kvalitet, som er under udvikling hos Ubisoft Singapore. I spillet sejler man rundt på det Indiske Ocean og hærger skibene der sejler på handelsruterne, i et forsøg på at blive den mest frygtede pirat.

Der er mulighed for, enten at spille alene eller sammen med venner i et pirat team, hvor de forskellige skibes egenskaber og den rigtige strategi kan være med til at afgøre om man vinder slaget eller ej.I forbindelse med annonceringen fik vi muligheden for at se et enormt 5 mod 5 PvP søslag, som du kan se lige her i den officielle gameplay trailer,

Hvis du også synes at det ser super fedt ud, så skal du måske overveje at tilmelde dig muligheden for at deltage i en beta af spillet. Det kan du gøre på spillets officielle hjemmeside på SkullAndBoneGame.com.

Se den officielle cinematiske trailer fra spillet herunder - bemærk at gameplay traileren der er link til ovenover, er en anden end den der er herunder - du bør se begge to.
Log ind og stem
4
Der er 4 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support