E3: Skull & Bones annonceret

Skrevet af: Morten Skou - 13. juni 2017 - kl. 00:10
Del denne artikel:
0 4

Under Ubisofts konference annoncerede de et helt nyt pirat-spil, som ser ud til at yde på masser af action og hæftige søslag.

Skull & Bones ser ud til at være et sørøver-spil af meget høj kvalitet, som er under udvikling hos Ubisoft Singapore. I spillet sejler man rundt på det Indiske Ocean og hærger skibene der sejler på handelsruterne, i et forsøg på at blive den mest frygtede pirat.

Der er mulighed for, enten at spille alene eller sammen med venner i et pirat team, hvor de forskellige skibes egenskaber og den rigtige strategi kan være med til at afgøre om man vinder slaget eller ej.



I forbindelse med annonceringen fik vi muligheden for at se et enormt 5 mod 5 PvP søslag, som du kan se lige her i den officielle gameplay trailer,

Hvis du også synes at det ser super fedt ud, så skal du måske overveje at tilmelde dig muligheden for at deltage i en beta af spillet. Det kan du gøre på spillets officielle hjemmeside på SkullAndBoneGame.com.

Se den officielle cinematiske trailer fra spillet herunder - bemærk at gameplay traileren der er link til ovenover, er en anden end den der er herunder - du bør se begge to.
Log ind og stem
4
Der er 4 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support