E3: Se E3 konferencerne live her på Xboxlife.dk

Skrevet af: Morten Skou - 6. juni 2014 - kl. 18:34
Del denne artikel:
5 0

I næste uge er det igen tid til E3 messen i Los Angeles. Ligesom de sidste mange år, så vil du kunne se livestreaming fra de største af pressekonferencerne herinde.

E3 er verdens største elektronikmesse, og som de fleste nok efterhånden ved, også den messe hvor alle de store afsløringer omkring kommende spil, hardware og andet indenfor spilbranchen finder sted.

Igen i år har vi sikret os muligheden for, at vise jer livestreams fra en lang række af konferencerne - selvfølgelig samtidig med, at du kan chatte med andre danske Xbox-fans her på Xboxlife.dk.

Vi kommer til at vise følgende pressekonferencer herinde:
- Microsoft
- Electronic Arts
- Ubisoft (forventet)

Tidspunkter for de forskellige livestreams, samt eventuelle andre livestreams som vi måtte få mulighed for at vise, vil vi annoncere lige så snart vi ved mere. Microsoft åbner som altid ballet på mandag og det bliver spændende at se, hvilke overraskelser de har i ærmet i år.

Der vil selvfølgelig også være omfattende dækning af E3 her på Xboxlife.dk, det betyder ekstra meget aktivitet på nyhedsfronten, i vores forum og så har vi også en lang række konkurrencer klar til jer som følger med.

Vi glæder os til at dække E3 endnu en gang, og håber at I også ser frem til det.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.