E3: Nye detaljer om FIFA 14

Skrevet af: Kristian Mikkelsen - 10. juni 2013 - kl. 23:41
Del denne artikel:
5 0

EA Sports præsenterede her til aften nye detaljer om FIFA 14 i deres store præsentationsshow ved E3-messen.

Det er efterhånden en selvfølge at EA Sports hvert år kan fremvise et nyt FIFA spil. Denne gang er det dog noget helt særligt, da FIFA 14 vil komme til de nye konsoller: Xbox One og Playstation 4.

Til fremvisningen viste EA Sports en ny trailer af spillet, hvor kendte Barcelona stjerner som Messi, Iniesta, Fabregas og Xavi medvirkede. I traileren præsenterede EA Sports nogle af de nye features ved FIFA 14:

Pro Instincts er en af de nye features, der gør, at spillerne nu handler mere intelligent og realistisk. Spillerne analyserer nu, hvad der sker på banen og handler ud fra det.

Precision movement gør at spillerne nu bevæger sig mere naturligt, og kendte spillere som Messi og Iniesta bevæger sig på samme måde i spillet, som de gør i virkeligheden.

Elite Technique er også en forbedring, der giver dig flere muligheder for at drible forbi dine modstandere eller som speakeren beskrev det: ”Dans forbi dine modstandere.”

Derudover har publikum og stadion fået et stort løft med flere detaljer, der giver omgivelserne mere liv og i sidste ende en bedre oplevelse.

FIFA 14 kommer til Xbox One og Playstation 4 til efteråret.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support