E3: Mirror’s Edge trailer

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 10. juni 2014 - kl. 18:03
Del denne artikel:
9 0

Et af de mest ventede spil fra Electronic Arts er en efterfølger til Mirror’s Edge men der er stadig ikke noget nyt om spillet, udover en ny trailer.

Det første Mirror’s Edge udkom på Xbox 360 tilbage i december 2008 og selv om det ikke var den helt store kommercielle succes, fik det lynhurtigt en stor fanskare – en fanskare, som har tigget og bedt om en efterfølger.

Bønnerne blev hørt, da vi på E3 messen sidste år, fik den første indikation af, at en efterfølger var på vej, men glæden blev dæmpet lidt af, at der til ikke var nogen som helst information om spillet – og at traileren sluttede af med denne besked ”Coming… when it’s ready”.

Siden dengang har der været fuldstændig stille omkring spillet – indtil Electronic Arts’ pressekonference i aftes. Selv om der blev vist en ny trailer til spillet, var det meget sparsomt med informationer, ja faktisk er vi ikke blevet ret meget klogere, om hvornår det udkommer, hvad det udkommer på osv.

Vi er mange, der ser rigtigt meget frem til dette spil og kan ikke vente til Electronic Arts og DICE får smidt spillet på gaden.

Se Mirror’s Edge E3 2014 traileren her.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.