E3: Microsoft fortæller mere om Gears 5

Skrevet af: Morten Skou - 10. juni 2019 - kl. 01:03
Del denne artikel:
2 3

En af de meget ventede tidligere i år er uden tvivl efterfølgeren til den populære serie, Gears of War.

Halo og Gears of War, har altid været to af de absolut største 1. parts titler på Xbox-konsollerne, nu får vi en ny omgang action i det kommende Gears 5 fra udvikleren The Coalition.

Spillet vil byde på fem forskellige spiltyper, blandt andet Escape og så den velkendte Horde som også har været med i de tidligere spil.

Gears 5 udkommer den 10. september, hvor det også vil blive tilgængeligt for Xbox Game Pass medlemmer. Det vil dog være muligt allerede at spille det fra den 6. september hvis du enten køber Gears 5 Ultimate Edition eller har et Xbox Game Pass Ultimate abonnement. Sidstnævnte giver dig iøvrigt også Ultimate Edition udgaven af spillet, så måske er det værd at overveje at gå den vej i stedet for at købe spillet for sig selv.

Hvis du enten forudbestiller eller får spillet via et af de Xbox Game Pass abonnementer,så vil du også få en ekstra fed in-game gave i form af The Terminator Dark Fate Character Pack, hvilket gør det muligt for dig at spille med en Terminator T-800 og Sarah Connor i multiplayerkampene.

Spillet udkommer iøvrigt også i en Collectors Edition med en drone:


Samtidigt blev det nævnt, at der kommer en tech test af spillet som starter den 17. juli, fulgt op af fremvisning af en spilbar Horde-mode i forbindelse med Gamescom den 17. august.

I traileren herunder kan du se den netop annoncerede spiltype, Escape, hvor man starter med at skulle infiltrere fjenden for derefter at plante en bombe og slippe væk igen. Der er mulighed for op til 3 player co-op.

Du kan også se denne korte video om hovedpersonen Kait.
Log ind og stem
3
Der er 3 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support