E3: Forza Motorsport 7 annonceret

Skrevet af: Morten Skou - 12. juni 2017 - kl. 01:06
Del denne artikel:
4 3

Det kommer næppe som nogen overraskelse, at bilenthusiasterne hos Turn 10 har arbejdet på en syvende udgave i deres populære bilserie Forza Motorsport. Se den flotte annonceringstrailer her.

Forza Motorsport 7 er en af de andre titler som udkommer eksklusivt til Xbox One og Windows 10. Denne gang har spillet fået endnu et hak op, ikke mindst hvis du spiller det på Xbox One X, hvor det vil supportere 4K opløsning og HDR med 60 frames per sekund.

Antallet af biler i Forza Motorsport-spillene og ikke mindst detaljegraden på bilerne i ForzaVista har altid været imponerende. Med Forza Motorsport 7 bliver det endnu vildere, spillet inkluderer nemlig nu den største samling af biler fra Ferrari, Porsche og Lamborghini der nogensinde har været i et spil - I alt er der over 700 forskellige biler.

Derudover så er der over 30 kendte lokationer, og spillet har nu løbsbetingelser der ændrer sig hver gang man kører. Umiddelbart må det betyde ting som skiftende døgncyklus og regnvejr - men dette er endnu ikke bekræftet.Forza Motorsport 7 udkommer den 7. november til Xbox One X, men allerede den 3. oktober til Xbox One og Windows 10.

Se den officielle 4K E3 trailer for Forza Motorsport 7 herunder.
Log ind og stem
3
Der er 3 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support