E3: Forza Motorsport 5 i detaljer

Skrevet af: Jakob Tofte - 10. juni 2013 - kl. 21:43
Del denne artikel:
7 0

Microsoft og Turn 10 har løftet sløret for en række detaljer omkring det næste spil i Forzaserien.

Med en imponerende præsentation, der blev skudt i gang da en vaskeægte McLaren P1 – én af kun to eksemplarer på kloden – blev hævet op på scenen gennem gulvet, blev vi stillet et meget lovende gensyn med bilsimulatoren i vente.

Med introduktionen af Drivatar gør udviklerne op med den kunstige intelligens, som ikke bare vil blive bedre, men snarere helt erstattet af menneskelige egenskaber. Dette skal blive muligt når Drivatar gennem clouden indsamler oplysninger om brugernes kørestil og -vaner, for herefter at trække dem ned over computermodstanderne. Drivatar vil være i konstant bevægelse, også når man ikke kører. Ved at indsamle oplysningerne vil man opnå modstandere, som tillægges menneskelige egenskaber.

Clouden vil ligeledes være med til at skræddersy ekstraindhold til hver enkelt bruger, baseret på den pågældendes foretrukne løbstyper, biler og designs.

Hele herligheden kommer ud i vores stuer i 1080p og med seriens efterhånden sædvanlige framerate på 60.

Dynamiske skader i høj opløsning vil levere den højeste detaljegrad hidtil set, når hver en bule og hver en ridse gengives. Det samme gør sig gældende på banerne, hvor brændt gummi og vragdele vil sætte deres præg på verdenen. Detaljegraden fortsætter til differentieringen mellem hundredevis af forskellige materialer. Således vil overflader som for eksempel glas, metal, læder, gummi, cement og asfalt være så virkelighedstro, at man næsten føler, man kan røre dem.

Hele herligheden kan nydes fra sæderne i den største og mest alsidige bilpark nogensinde i et Forzaspil. På tværs af kategorier som klasiske sportsvogne, moderne sportsvogne, prototyper, ekstreme exotics og for første gang open-wheel racerbiler, kan de mange laserscannede og millimeterpræcise baner slides i lang tid frem.

Forza Motorsport 5 er nu bekræftet som launchtitel for Xbox One og kan derfor forventes på hylderne i november 2013.

Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support