E3: Forza Horizon udkommer til efteråret.

Skrevet af: Jakob Tofte - 4. juni 2012 - kl. 21:32
Del denne artikel:
2 0

Microsoft har løftet sløret for noget af det, som Playground Games og Turn 10 har i støbeskeen, til det kommende spil i Forzaserien.

Der skal sommetider ske noget nyt, og Forza Motorsport er nok et godt eksempel på en serie, der trænger til nyt. Jeg er personligt kæmpe fan af serien, men erkender samtidig også, at Forza Motorsport 2, 3 og 4 er så lig hinanden, at serien formentlig ikke ville overleve en direkte 5'er.

Det har man tilsyneladende også erkendt hos Playground. I hvert fald er boldene kastet i luften og posen er rystet. Forza Horizon kombinerer Forza Motorsports autentiske præg med festivalatmosfære og de åbne vejes frihed. Forza Horizon tilbyder spillerne en hurtig tilgængelig, åben verden, men giver stadig spillerne den samme realisme, afveksling og nytænkning, som længe har været varemærker i serien.

Her er nogle af de spændende hovedpunkter, vi kan glæde os til at opleve.


- Omfattende åben vej. Tag din drømmebil med på de åbne veje i smukke Colorado, og oplev for første gang nogensinde i Forza natkørsel, når den dynamiske 24-timers dag-/natcyklus ændrer på lysforholdene.

- Blandede overflader. Oplev variationen når du bevæger dig fra asfalt til jord og grus. Fra smukke bjergveje til små støvede sideveje. Intet mindre end 65 forskellige overflader giver spillet variation. Verdenen i Forza bliver større og mere alsidig end nogensinde før.

- Action. Få belønninger for høj hastighed, køreevner og stil. Men ikke på kompromis med den autentiske oplevelse, der er kendt og elsket fra serien. Kør om registreringsattester i adrenalinpumpende gadeløb, eller gå sammen med vennerne og rivalerne i en lang række onlineløb.

- Konkurrence og kultur. Nyd bilerne, musikken og festerne på den store Horizon Festival, som samtidig fungerer som base for spillets karriere og onlinefunktioner. Forza Horizon soundtracket spilles på 3 forskellige radiostationer i spillet, og vil spille nogle af nutidens hotteste musikere, under kyndig præsentation af Rob da Bank, den berømte radio DJ fra BBC.

- Autentisk oplevelse. Forza Horizon er bygget på den samme fysik- og grafikmotor som Forza Motorsport 4. Med et varieret udbud af biler og bilproducenter, samt industriens bedste grafik- kontrol- og fysiksimulation, vil Forza Horizon bygge videre på den uovertrufne, autentiske oplevelse, som Forza fans automatisk forventer.Det lyder bestemt lovende, og kunne meget nemt få folk til at glæde sig til Forza Motorsport blandet med NFS eller Test Drive Unlimited. Personligt ser jeg ekstremt meget frem til et Forzaspil med disse elementer, og håber, at vi måske her får det bedste spil i serien til dato.

Forza Horizon udkommer i Danmark den 26. oktober i år.Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.