E3: FIFA 18 byder på mere The Journey

Skrevet af: Morten Skou - 11. juni 2017 - kl. 00:02
Del denne artikel:
0 0

Electronic Arts siger, at FIFA 18 kommer til at være det spil hvor der har været størst forbedring i gameplayet nogensinde og så vender The Journey tilbage.

Tilbage i maj måned, da Konami annoncerede årets Pro Evolution Soccer udgivelse, så sagde de at spillet havde fået den største overhaling i 10 år. Nu svarer konkurrenten Electronic Arts tilbage med FIFA 18, som ifølge EA vil byde på det største spring i gameplay i spillets historie.

Der kommer nye muligheder for at styre spillene og endda spille efter samme stil som de forskellige hold gør rigtigt, samtidig er der skruet op for atmosfæren under kampene.

Alex Hunter, der som bekendt var hovedpersonen i FIFA 17s historiedel, kaldet "The Journey", vender også tilbage i FIFA 18 og rygterne i Premiere League siger at han er på vej videre. Præcis hvad det betyder, må vi vente lidt med at finde ud af, men mon han er på vej til udlandet eller blot en anden klub?

Til sidst så er FUT Icons fremover både på Xbox One, PlayStation 4 og PC - hvor målbomberen Ronaldo Nazario - tidligere også bare kendt som Ronaldo, er det første ikon.

Se den officielle E3 trailer fra FIFA 18 herunder.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support