E3: EA Sports PGA Tour

Skrevet af: Morten Skou - 9. juni 2014 - kl. 23:26
Del denne artikel:
6 0

Electronic Arts har som bekendt stoppet samarbejdet med Tiger Woods, og gav os i dag en lille ide om hvad vi kan forvente af spillet fremover.

Det stoppede samarbejde betyder dog ikke, at Electronic Arts har tænkt sig at stoppe med at lave spil i golf-genren, en genre som de har haft eneret på at lave spil i en en lang årerække. De har heller ikke fundet en anden golfstjerne til at smide på spilcoveret, i stedet kører de nu alene på licensen med PGA touren.

EA Sports PGA Tour som udkommer i 2015, er det første sportsspil fra Electronic Arts, som gør brug af DICEs Frostbite 3 motor, en motor som indtil videre allerede har vist sit værd i blandt andet Battlefield 4, Need for Speed Rivals og Plants vs. Zombies: Garden Warfare.

EA har valgt at tilføje noget mere til spillet, som de nu kalder for et golfspil uden grænser, hvilket blandt andet kan ses i traileren ved at der kommer et brændende krigsskib sejlende - en ting det nok er de færreste professionelle golfspillere forundt stadig at opleve. De nævnte også, at golfspillere vil kunne opleve spillet uden de ellers ofte lange loadtider som der ofte har været imellem banerne.

Se E3 traileren fra EA Sports PGA Tour

EA SPorts PGA Tour udkommer til foråret 2015.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.