E3: Devil's Third droppet til Xbox 360

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 10. juni 2014 - kl. 21:48
Del denne artikel:
9 0

Det blev i dag annonceret, at Devil's Third, det nye spil fra manden bag Ninja Gaiden, er blevet droppet til Xbox og Playstation. Det er nu eksklusivt til Wii U.

Det har været en lang og besværlig rejse for Tomonobu Itagaki og hans nye spilstudie Valhalla Games Studios og ikke mindst deres første spilprojekt, Devil's Third.

Spillet blev for første gang annonceret tilbage på E3 i 2010, hvor det blev annonceret til Xbox 360 og Playstation 3 og var på et tidspunkt sat til udgivelse i begyndelsen af sidste år. Udviklerne stødte dog ind i problemer med udviklingen af spillets grafikmotor og de øgede omkostninger fik de dengang økonomisk THQ til at droppe projektet.

Kort før THQ gik konkurs, overtog Valhalla Game Studios alle rettigheder til spillet, inkl. al udvikling og distribution og siden dengang, har der været meget stille omkring projektet og mange troede vist, at det var blevet helt droppet.

Men på E3 i dag kom det frem, at spillet nu er blevet en eksklusiv Wii U titel, da Nintendo har indledt et samarbejde med Tomonobu Itagaki om, at få Devil's Third ud på Wii U.

Nintendo really understood my vision, so I felt I really had to work with them


har Itagaki udtalt til IGN. Så hvis du vil spille det nyeste spil fra manden bag Ninja Gaiden, så foregår det altså nu på Wii U.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.