E3: De største annonceringer fra Microsofts pressekonference

Skrevet af: Morten Skou - 10. juni 2019 - kl. 01:49
Del denne artikel:
2 5

Vanen tro, så kom der rigtigt mange annonceringer på Microsofts E3 pressekonference. Vi har samlet et par af de vigtigste som du ikke må gå glip af her.

Project Scarlett - den nye Xbox konsol
Den vel nok største nyhed må selvfølgelig siges at være, at Microsoft endelig officielt bekræftede de rygter der har floreret i et stykke tid omkring annonceringen af den næste Xbox-konsol. Den kommende konsol går i øjeblikket under navnet Project Scarlett.

Læs mere om Project Scarlett her og se videoen.

Xbox Elite Wireless Controller Series 2
Endnu en af de nyheder som der har længe har været rygter om, var at Microsoft skulle være på vej med en ny Elite-controller og det viste sig da også at være tilfældet. Den kommende controller har en masse nye features og er designet fra bunden af.

Læs mere om den nye Elite Controller Series 2 her.

Xbox Game Pass Ultimate
Det er efterhånden et stykke tid siden at Microsoft annoncerede deres Xbox Game Pass Ultimate abonnement, som er et enkelt abonnement der indeholder både Xbox Live Guld og Xbox Game Pass til en fornuftig samlet pris. I dag annoncerede Microsoft så også Xbox Game Pass for PC med over 100 spil - som man iøvrigt også får med hvis man køber Xbox Game Pass Ultimate.

Læs mere om Xbox Game Pass Ultimate her.

Gears 5
Ok, vi slipper ikke uden om at nævne det kommende spil i Gears of War-serien, Gears 5. Gears of War er og bliver en af de største titler til Xbox-platformen og derfor bør du selvfølgelig kigge nærmere på videoen af den nye gamemode som de annoncerede i dag.

Læs mere om Gears 5 her.

Der har været rigtig mange andre annonceringer, og der kommer med garanti endnu flere rigtigt lækre nyheder i løbet af de næste par dage, så hold øje med forsiden af Xboxlife.dk, vores Facebook eller Twitter.
Log ind og stem
5
Der er 5 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support