E3: Bliver Crackdown 3 og Mass Effect 4 annonceret i dag?

Skrevet af: Morten Skou - 9. juni 2014 - kl. 12:37
Del denne artikel:
27 0

Der florerer altid mange rygter op til og omkring E3, vi kigger på to af de mere spændende af dem som florerer lige nu.

Et af de hotte rygter lige nu, er at Microsoft i aften officielt vil annoncere et eller andet nyt i forbindelse med deres populære Crackdown-serie. Om det er et decideret Crackdow 3, eller om der er tale om en ny udgave af den af de originale Crackdown-titler vides ikke. Der har længe været snak i krogene omkring Crackdown 3 og om Microsoft vil bruge spillet til at vise hvad deres "cloud" er i stand til.

Det er Develop-online, der siger at de har en kilde som kender noget til annonceringen:
Our source suggest the open world series will be return during tonight's event, although the nature of the announcement is not quite clear. While it's most likely to be a brand new (and long overdue) outing in the series – undoubtedly for Xbox One, but possibly for Xbox 360 as well – it could even be a remastering of the 2007 original.


I følge rygtet, får vi altså nyt om Crackdown til Microsofts pressekonference, som du kan se live her på Xboxlife.dk fra klokken 18.30 i dag.

Et af de andre varme rygter lige nu, er at Mass Effect 4 blive blive annonceret under Electronic Arts pressekonference. Dette rygte er opstået fordi Yanick Roy, der er studiochef for BioWare i Montreal, har meldt ud, at han tager til E3 for første gang i 8 år på Twitter.
Du kan se Electronic Arts pressekonference live herinde på Xboxlife fra klokken 22.00 i aften.

Om de to rygter viser sig at være sande eller ej, det vil kun tiden vise.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.