E3: Blades of Time - nyt hack'n'slash spil

Skrevet af: Nicolai Hansen - 9. juni 2011 - kl. 00:24
Del denne artikel:
3 0

Hvis du kan lide letpåklædte heltinder, kæmpe geværer og sværd, så er Blades of Time måske noget for dig.

Et gatling maskingevær/sværd, meget lidt og meget tætsiddende tøj er den opskrift Konami og Gaijin Entertainment tror kan sælge deres kommende hack'n'slash titel Blades of Time.
I spillet skal man som skattejægeren Ayumi skyde, hakke og stikke sig igennem en horde af fjender i jagten på guld og juveler. Der er selvfølgelig også en mindre detalje med en masse fælder der skal undgås, men sådan noget er en rask skattejægger ikke bleg for at give sig i kast med, og da slet ikke når man har et væld af kampkombinationer til rådighed, samt muligheden for gradvist at tilegne sig nye evner og kombinationer.

Nogle af disse evner bliver:
> Order and Chaos magi.
> Time Rewind som sætter Ayumi i stand til at skrue tiden tilbage og lave en midlertidig kopi af sig selv, der kan hjælpe med at komme forbi fælder og slå fjender ihjel.
> Dash. Flyt Ayumi hen til sit næste offer på et øjeblik.

Der bliver også mulighed for at spille igennem i historien med en ven, eller gå i kamp online mod andre spillere. Blades of Time bliver kort sagt et actionfyldt gensyn med hack'n'slash genren, der er planlagt til udgivelse i starten af 2012.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support