E3: Afslører Microsoft en ny Xbox-konsol i aften?

Skrevet af: Morten Skou - 9. juni 2019 - kl. 20:15
Del denne artikel:
3 4

Der florerer en del rygter om at Microsoft kommer til at afsløre deres næste Xbox-konsol i aften. Den nye konsol bliver teaset under navnet Scarlet.

Nogle kvikke folk på Twitter, har bemærket at Microsoft har inkluderet nogle hemmelige koder i venstre side af deres teaservideoer for den kommende E3 briefing.

Helt præcis, så har den første video koden "R 255", den næste video har "G 36" og den sidste video fra i dag har "B 0" - til sammen giver det RGB 255,36,0 hvilket skulle være RGB farvekoden for Scarlet - eller "Rød" på dansk.

Da en bruger skrev hans teori på Twitter, så fik han en privat besked fra Xbox, med en gratis måneds Xbox Game Pass.Andre rygter går på, at Microsoft i virkeligheden vil annoncere to nye konsoller, som begge går under navnet "Scarlet". Den ene konsol skulle være en high-end konsol med kodenavnet Anaconda, og den anden en mindre kraftig, billigere og diskløs konsol med kodenavnet Lockhart.

Det kommende Halo Infinite, skulle iøvrigt blive en af lanceringstitlerne.

Sony har allerede annonceret en del af deres planer med PlayStation 5, så det ville give rigtig god mening at Microsoft også gør det.

Vi finder ud af mere klokken 22.00 i aften, hvor Microsofts E3 pressekonference løber af stablen. Du kan se med live her på Xboxlife.dk ved at gå ind på www.xboxlife.dk/live.
Log ind og stem
4
Der er 4 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support