E3: Activision fremviste Call of Duty: Ghosts

Skrevet af: Kristian Mikkelsen - 9. juni 2013 - kl. 23:45
Del denne artikel:
4 0

Activision præsenterede her til aften singleplayerdelen i det nye Call of Duty: Ghosts i deres liveshow Call of Duty: Ghosts – All access.

Det var formentlig med stor spænding at Call of Duty fans verden over satte sig foran skærmen for at se det forholdsvis korte præsentationsshow af singleplayerdelen i Call of Duty: Ghosts.

I præsentationen, der havde en varighed på 30 minutter, blev vi præsenteret for den velkendte karakter Ghost og hunden Riley. Showet startede ud med gameplay fra en mission, hvor man befinder sig under vandet og skal snige sig i gennem flere skibsskrog. Derefter blev der vist billeder fra land, hvor du spiller som Ghost, der er sammen med sin bror og hunden Riley, der er Ghosts tro følger.

Hunden Riley spillede en central rolle i præsentationen, da du blandt andet kan få lov til at styre den og bruge den som et våben mod dine fjender. Derudover er det også muligt at bruge Riley til blot at spotte fjenderne og distrahere dem ved at gø.

I morgen bliver det dog for alvor spændende, da Activision viser anden del af showet, hvor det er den meget populære multiplayerdel, der vil blive fremvist. Præsentationen kan du følge live her på Xboxlife.

Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.