E3 2015 - De største annonceringer fra første dag

Skrevet af: Morten Skou - 16. juni 2015 - kl. 04:07
Del denne artikel:
1 9

E3 betyder traditionelt på rigtigt mange forskellige annonceringer, faktisk så mange at det kan være svært at følge med. Vi har valgt at opsummere den første dag her, så du nemt kan se de største annonceringer.

Den første dag med E3 er overstået og det er blevet til en lang række rigtig interessante annonceringer fra de forskellige udviklere, blandt andet Microsoft, Bethesda, Electronic Arts og Ubisoft.

Bethesda åbnede ballet med deres pressekonference, som foregik allerede natten imellem søndag og mandag. Her løftede de mere af sløret for Fallout 4, annoncerede et nyt Doom, Dishonored 2 og en genudgivelse af det første Dishonored i form af Dishonored: Definitive Edition til Xbox One.

De næste som var klar med en pressekonference var Microsoft. De fremviste et ganske imponerende line-up, og smed uventede bomber som eksempelvis at Xbox One fremover ville kunne afspille Xbox 360 spil, en ny Xbox One controller til Pro-gamere, gameplay fra Halo 5, og selvfølgelig også den ventede annoncering af Gears of War 4. Også Microsofts HoloLens blev fremvist sammen med en tilpasset udgave af Minecraft.

Lidt senere på aftenen var det Electronic Arts tur til at fortælle lidt om deres kommende produkter, og man må sige at de startede showet med stil, da de startede med at vise et klip fra Mass Effect Andromeda. Efterfølgende hev de os igennem deres kommende Need For Speed som ser ud til at kunne bringe serien tilbage til dens gyldne dage. Også det helt nye spil, Unravel ser også ganske interessant ud. EA rundede pænt af med det længe ventede Mirror's Edge Catalyst, for til sidst at slukke og lukke med Star Wars Battlefront.

Til sidst gik Ubisoft på scenen og startede ud med at vise South Park: Fractured But Whole, alene titlen viser, at vi igen har at gøre med South Parks specielle humor. Kort tid efter blev et helt nyt spil kaldet For Honor præsenteret, det ser mildest talt ganske imponerende ud. Efter en fin gameplay multiplayer gennemgang med fire spillere på scenen, gik showet over til at vise en kommende indholdspakke til Trials Fusion med titlen Trials Fusion Awesome Level Max. Derefter var det tid til at få endnu et kig på deres længe ventede spil, Tom Clancy's The Division.

Men showet var slet ikke forbi endu, først skulle vi en tur forbi Rainbow Six: Siege, hvor Ubisoft samtidig benyttede chancen til at annoncere tilmeldingen til betaen. En af de lækre overraskelser var Trackmania Turbo, som med denne udgivelse nu vil forsøge også at indtage konsollerne. Til sidst annoncerede Ubisoft endnu et helt nyt spil, nemlig Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands.

Hvis man ser bort fra ovenstående annonceringer, så har der også været en del andre udmeldinger som ligeledes er interessante. Eksempelvis er udgivelsesdatoen for Rock Band 4 blevet afsløret, der er kommet en super flot Metal Gear Solid V: The Phantom Pain trailer, Dark Souls III er annonceret og synes Avalance Studios også at vi skulle have et kig mere på deres kommende Mad Max spil.

Alt i alt var den første dag under årets E3, en ganske fornuftig dag, der uden tvivl viser at der er rigtig mange fede spil på vej til Xbox One, både i den nærmeste fremtid, men også et godt stykke ind i 2016. Ovenstående opsummering dækker selvfølgelig ikke alt, så jeg vil anbefale dig at tage et kig på forsiden af Xboxlife.dk og scrolle ned igennem nyhederne, for at se om der er noget du synes er interessant.

Tirsdag fortsætter E3 med flere annonceringer, og vi er selvfølgelig på pletten, så du kan holde dig opdateret.

Hvad synes du at den/de fedeste annonceringer fra den første dag var? Skriv en kommentar herunder.
Log ind og stem
9
Der er 9 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.