Dying Light: The Following annonceret

Skrevet af: Jakob Helms Andreasen - 29. juli 2015 - kl. 20:44
Del denne artikel:
4 3

Har du spillet Techlands fremragende Dying Light? Nu er der en stor udvidelsespakke på vej.

Det er ikke usædvanligt, at man i denne tid ser små udvidelser, micro-transactions og lignende ting, som Techland tidligere har været skeptiske overfor, hvis ikke direkte imod. Blandt andet gav Techland gratis indhold væk til brugere, som uploadede et billede af dem selv, der drak et glas vand, for at gøre nar af Bungie's samarbejde med energidrikken Red Bull omkring spillet Destiny og indhold til dette.

Nu er Techland tilbage på banen - ikke med flere gode jokes eller kritik af andres indhold, men derimod en stor udvidelsespakke til deres anmelderroste successpil Dying Light , kaldet Dying Light: The Following.

Der er endnu ikke mange detaljer om The Following, men det vil være en stor, historiedreven udvidelsespakke, og kortet i spillet vil være lige så stort som alt tidligere udgivet indhold til Dying Light - kombineret. Derudover vil udvidelsespakken indeholde en række nye muligheder, blandt andet multi-terræn-køretøjer.

Dying Light: The Following vil være gratis, hvis man allerede har købt Season Pass til Dying Light. Udvidelsespakken vil blive vist frem bag lukkede døre på Gamescom-messen i næste uge, og snarligt derefter vil der blive offentliggjort flere detaljer.

Hvad synes du om Dying Light, og Techlands forsøg på at skabe en stor udvidelsespakke i stedet for mange små?
Log ind og stem
3
Der er 3 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.