DmC Devil May Cry - Definitive Edition annonceret

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 15. december 2014 - kl. 20:37
Del denne artikel:
5 0

Capcom har i dag annonceret, at DmC Devil May Cry udkommer i en Definitive Edition til Xbox One til marts næste år. Se den første trailer her.

DmC Devil May Cry Definitive Edition er en opdateret udgave af originalen fra Xbox 360, som nu er opdateret til 1080p i 60 fps. Definitive Edition vil desuden indeholde alt det ekstra indhold, som har været udgivet til original versionen; Vergil's Downfall kampagnen, tre Dante skins, tre våben skins samt to helt nye skins.

Gameplayet er blevet justeret og re-balanceret og har fået tilføjet en række nye gamemodes, blandt andet en Turbo Mode, hvor spillet kører 20% hurtigere, en Hardcore Mode og en Must Style gamemode, hvor spilleren skal være i rangering S eller højere, for at gøre nogen nævneværdig skade på fjenderne.

Der er også tilføjet en Godt Must Die mode, hvor alle fjender spawner med Devil Trigger aktiv og man kan ikke bruge items eller health opgraderinger samt Vergil Bloody Palace, som er en ny Bloody Palace mode, som indeholder 60 levels og hvor man skal spille som Vergil.

DmC Devil May Cry - Definitive Edition udkommer til Xbox One og Playstation 4 den 17. marts og vil komme til at koste lidt under 300 kr.

Se DmC Devil May Cry - Definitive Edition traileren her
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support