Disney giver EA eksklusive rettigheder til Star Wars

Skrevet af: Morten Skou - 7. maj 2013 - kl. 10:40
Del denne artikel:
7 0

Lucasfilm og Disney Interactive har annonceret at de har indgået en flerårig eksklusiv aftale med Electronic Arts om udviklingen af fremtidige Star Wars-spil.

Som en del af aftalen skal flere forskellige af Electronic Arts spilstudier, herunder DICE, Visceral og BioWare, stå for udviklingen af de kommende Star Wars-titler. Netop kvaliteten af de udviklingshold som EA tilbød at sammensætte til udviklingen, var ifølge Lucasfilm det der gjorde udslaget for at det netop var EA der blev valgt til opgaven.

Aftalen der er blevet indgået gør samtidig, at det bliver Electronic Arts der får ansvaret for at udvikle "core"-spillene, imens det vil være Disney Interactive der kommer til at stå for de mere "casual" spil på en lang række forskellige platforme.

I forbindelse med annonceringen, udtaler Frank Gibeau, Labels President fra EA følgende:
Every developer dreams of creating games for the Star Wars universe. Three of our top studios will fulfill that dream, crafting epic adventures for Star Wars fans. The new experiences we create may borrow from films, but the games will be entirely original with all new stories and gameplay.


Gætterier online går på, at BioWare muligvis vil stå for udviklingen af et kommene Knights of the Old Republic 3 (KOTOR), og at svenske DICE kunne få opgaven med Battlefront 3.

De eksklusive rettigheder som Electronic Arts har fået hevet til sig, inkluderer udgivelser på konsoller, PC, mobile-platforme og tablets.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.